neděle 13. února 2011

Jsem závislý na Twitteru ?

Zjišťuji, že začínám být lehce závislý na Twitteru !
Nikdy bych tomu nevěřil, ale je tomu asi tak.

V mém, na sociální sítě poměrně pokročilém věku 35 let, jsem nikdy, asi jako jeden z mála, neměl , nemám a ani se nechystám založit účet na Facebooku, Lidech, Spolužácích a podobných sítích.

Zjišťuji, že na Twitteru, kam jsem zavítal spíše náhodou, je cosi co mne baví a přitahuje.

Zjišťuji, že lidé, které na síti „followuji“ jsou mi názorově a myšlenkově velmi blízcí a BAVÍ mě číst jejich příspěvky. Twitter nabízí naprostou volnost, co se psaní a odběru tweetů týče a hlavně mě nikdo neotravuje zda jsem to skutečně já a nenavrhuje mi desítky přátelství jako na jiných sociálních sítích. Twitter je jen o tom, koho si SÁM vyberu a kdo si vybere mne. Toto mi naprosto vyhovuje.

Zjišťuji, že každé ráno, než vylezu z postele, na telefonu pustím Twitter klienta a přečtu si timeline od večera kdy jsem šel spát. To by mne dříve nikdy ani nenapadlo.

Zjišťuji, že na Twitteru se dá dozvědět spoustu zajímavých a užitečných věcí, z jakéhokoliv oboru, pokud si najdete a followujete ty správné lidi.

Zjišťuji, že většinu volných chvilek v práci, na obědě a na cestách za prací věnuji četbě, nebo konverzaci na Twitteru.

Uznávám, že je to celkem zvláštní, ale jak jsem říkal, začínám být LEHCE závislý na Twitteru. :-)

1 komentář:

  1. Kamaráde, je bych tě opravil. Nejsi LEHCE závislý, ale DOST závislý. Stejně jako já. je to tak a není se za co stydět.

    OdpovědětVymazat